Ilmalämpöpumput ja muut energiaratkaisut

sekä rakennus- ja remonttipalvelut

Ilma-vesilämpöpumput Porista

Ilma-vesilämpöpumppu sopii kaikenkokoisiin taloihin.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii hyvin päälämmönlähteeksi kaikenkokoisiin omakotitaloihin, sekä uusiin että vanhoihin, mutta se voidaan asentaa myös toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Varsinkin pohjoisen Suomen kaltaisessa ilmastossa ilma-vesilämpöpumpun rinnalla kannattaa olla esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitys, jotta lämmitysteho ja hyötysuhde eivät laske pakkasten kiristyessä.

Ammattilaisemme ovat apunasi, kun pohdit millainen pumppu ja lämmitys sopisi kohteeseesi parhaiten. Oikealla pumppuvalinnalla ja asennuksella voidaan saavuttaa todella tuntuvat säästöt talon lämmityskuluissa! Teemme ilma-vesilämpöpumppujen asennustöitä Porissa ja sen lähikunnissa.

Ilma-vesilämpöpumppu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin

Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan kohteisiin, joissa on käytössä vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Pumppu toimii siten, että se ottaa lämmitysenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Myös tilojen käyttövesi lämpeää ilma-vesilämpöpumpulla. 

Pumppu on hyvä hankinta uudiskohteisiin ja jo käytössä oleviin taloihin. Se voidaan asentaa kohteisiinkin, joihin esimerkiksi maalämpöpumppu ei maaperästä johtuen sovi. Silläkään ei ole merkitystä, onko talossa jo lämmitysjärjestelmä - ilma-vesilämpöpumppu on mahdollista asentaa vanhan järjestelmän rinnalle tai tilalle.

Mallistoomme kuuluvat Bosch, Mitsubishi Electric ilma-vesi järjestelmät.

Alla olevista kuvakkeista pääset tutustumaan maahantuojien malleihin ja ominaisuuksiin.

(Bosch)

(Mitsubishi Electric)

 

Kysy lisää alan asiantuntijalta!

Ota yhteyttä