Ilmalämpöpumput Porista

Ilmalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin vanhaankin taloon. 

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa suorasähkö- tai öljylämmitteiseen taloon varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle vähentämään lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumput soveltuvat monipuolisesti lämmitykseen, viilennykseen, ilman kostutukseen, puhdistukseen, kuivaukseen sekä ylläpitolämmitykseen. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilmassa olevan lämpöenergian kylmäaineeseen ja siirtää sen ulkoa sisälle, jossa se luovuttaa lämmön sisäilmaan puhaltimen avulla. Useimmat mallit ovat etäohjattavissa GSM- tai Wi-Fi-yhteydellä.

Ota yhteyttä »


Kerrostaloasunnon viilennys ilmalämpöpumpulla

Hanki nyt viilennys kerrostaloon ilmalämpöpumpun avulla! Varsinkin uusissa, tiiviiksi rakennetuissa kerrostalohuoneistoissa kuumuus vaivaa keväästä syksyyn asti. Kerrostaloissa betonisiin seinärakenteisiin varautuu auringosta lämpöä, joka ei poistu ennen kuin ilmanala selvästi viilenee.

Useimmat ilmalämpöpumput soveltuvat hyvin kerrostalojen viilennyskäyttöön ja valikoimistamme löytyy myös viilennyskäyttöön optimoituja ilmalämpöpumppuja. Asennukset kerrostalokohteissa hoidamme oman timanttiporauslaitteiston avulla – vaivattomasti ja erittäin nopealla toimitusajalla!

Olemme Daikin-, Hitachi-, Innova- ja Bosch-merkkien asiantuntijaliike

                         

Eco Energiacenter Oy kuuluu Daikin-, Hitachi-, Innova- ja Bosch-merkkien valikoituihin asiantuntijaliikkeisiin Suomessa. Kaikki asiantuntijaliikkeet löydät osoitteesta www.parhaatlampopumput.fi. ja www.Bosh-climate.fi

Käyttövesilämpöpumput

Käyttövesilämpöpumppu lämmittää käyttöveden lämpöpumpputekniikalla. Ulkoyksikkö kerää lämmitysenergian ulkoilmasta ja siirtää sen käyttövesivaraajaan.

Tutustu valikoimaan

Lisätietoa löydät oheisista pdf-esitteistä.

 

Mitsubishi Electric uusi LN-mallisarja.

  • Daikin
  • Hitachi
  • gree
  • Scanvarm
  • Mitsubishi Electric
  • Mobair
  • Scanoffice