Ilmalämpöpumput ja muut energiaratkaisut

sekä rakennus- ja remonttipalvelut

Ilmanvaihto ja muut tuotteet Porista

Eco Energiacenter Oy myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumppujen lisäksi muitakin ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitteita.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Mitsubishi Electric ja Mobair. Valikoimista löytyy esimerkiksi kosteudenpoistimia, ulkoilmaventtiilejä, tuloilmalaitteita, lämmönsiirtopuhaltimia sekä ilmastointi- ja ilmanvaihtolaitteita. Toimimme joustavasti Porissa ja lähikunnissa

Kiertoilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030S tuloilmalaite rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii eityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen tuloilmalaite. Erikoisen laitteesta tekee se, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.

Valmistettu Suomessa.

Mobair 2035 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana toimitetaan kiinnitysruuvit, vaihdettava hienosuodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki.

---------------------------------------------------------

Mobair lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 on uusi ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka jakaa lämpimän tai viileän ilman tasaisesti eri huoneisiin energiaa säästäen. Laite levittää esimerkiksi takan tai ilmalämpöpumpun lämpöä huoneesta toiseen, jolloin viileät huoneet lämpenevät edullisesti. Kesällä laite siirtää lämpöpumpun jäähdyttämää ilmaa vaikkapa makuuhuoneeseen. Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin soveltuu hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöön – kaikkialle, missä halutaan hyödyntää ilmankiertoa ja parantaa ilmanlaatua.

----------------------------------------------------------

Lossnay VL-100U5-E esite tästä 

Lossnay VL-100U5-E on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi.
Laite on myös energiaystävällinen, koska lämmität jopa 77%
tuloilmasta poistoilman lämmöllä, - kiitos Lossnay VL-100U5-E
patentoidun lämmönvaihtimen. Älä tuuleta ikkunan kautta,
- tuuletat silloin kukkarollasi. Nauti raikkaasta ilmasta ja pienennä samalla lämmityskustannuksiasi.

Kotiin. Toimistoon. Autotalliin.
Kellaritiloihin. Työmaaparakkeihin.
Sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

---------------------------------------------------

UUSI Mitsubishi Electric Lossnay VL-50S2-E ilmanvaihtolaite

Tehokas ilmanvaihto läpi vuoden.

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. Radon kaasun myötä.

Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta, Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Vain 15 dB:n äänitason myötä VL-50S2-E on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on myös mahdollisimman helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan. Yhdestä läpivientiputkesta huolimatta laitteessa on jatkuva sisään/ulosvirtaus kahteen toisistaan suljettuun osaan jaetun ilmanvaihtoputken ansiosta, laite ei ylipaineista huonetta. VL- 50S2-E:n lämmön talteenoton hyötysuhde on korkeimmillaan jopa 85%. Vain 4 W tehontarpeella laite on myös uskomattoman edullinen käyttää. VL-50S2-E:n asennusta helpottaa myös valinnainen asennussuunta vaaka- / tai pystyasentoon.

Ota yhteyttä »