Ilmalämpöpumput ja muut energiaratkaisut 

sekä rakennus- ja remonttipalvelut

SS

 

 

  Laatua rakentamiseen!

  Rakennus- ja remonttipalvelut 

 

  • Huoneistojen kokonaisremontit
  • Sauna- ja kylpyhuoneremontit
  • Kaikki muuraus- ja laatoitustyöt
  • Uunimuuraukset sekä vaurioituneiden korjaukset
  • Keittiöt
  • Julkisivumaalaukset
  • Luonnonkivityöt
  • Työnjohto sekä kohdetarkastukset
  • Myös pienemmät korjaukset  sekä huollot

 

Kotitalousvähennys

Vuonna 2021 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa. Saat maksimimäärän, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 % vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta. Jos palkkaat työntekijän, voit vähentää 15 % maksetusta palkasta sekä palkan sivukulut.
Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yrittäjä lähettää sinulle laskun töistä, laskussa täytyy olla erittely. Erittelystä näet, mikä on työn hinta. Sen jälkeen voit hakea kotitalousvähennystä työn hinnasta. Määrä ei ole muuttunut vuodesta 2020.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta: VERO.FI

 

Asbestilaki
 1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa,       taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:
- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset     sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen         laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen. Yksityiskohtaiset linjaukset asbestilakiin löydät täältä: Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta

 

 

 

 

Ota yhteyttä! » 

Jacek Grönlund 

tekn, REAT, e3 Ref (Tukes)   

Eco Energiacenter Oy Pori

040 5959842

myynti@ecoenergiacenter.fi

 

Yhteistyössä: