TUTUSTU TÄSTÄ 

SHARP AY-ZP25TR ILMALÄMPÖPUMPPU SISÄLTÄÄ SEKÄ SISÄ ETTÄ ULKOYKSIKÖN      1545,-  ASENNETTUNA/PERUSASENNUS,  MALLI -35  1595,- 

RAJOITETTU ERÄ. Sharp on yksi kokeneimmista pioneereista ilmalämpöpumppujen markkinoilla. Sharp toi muun muassa ensimmäisenä valmistajana markkinoille pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvan ilmalämpöpumppu mallin sekä invertteri-teknologian. Sharpin kehittämä plasmacluster ion ilmasuodatuksen menetelmä edustaa alansa huippua. Toinen merkittävä ominaisuus on sen pohjapellin sulatus, joka toimii kompressorin kuumakaasulla eikä siten tarvita sähkövastuksia. Peruslämmön ylläpito lämpötila on 10 - 15 Cº. Sharp TR lämmittää ulkolämpötilan ollessa -25 Cº ja jäähdyttää -10 Cº asteessa moitteettomasti. Energialuokka on lämmityksessäa A+++ ja jäähdytyskäytössä A++ (SCOP 5.2 ja SEER 7.5). 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 1595,- ASENNETTUNA/ PERUSASENNUS                  TUTUSTU TÄSTÄ    

GREE Hansol ilmalämpöpumput

Uusi Gree Hansol 25-A/W sisältää nyt sisäänrakennetun WiFi-toiminnon. WiFi-toiminnon avulla laitetta voidaan valvoa ja ohjata etänä mobiilisovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS (iPhone/iPad) laitteille.

Ennestään tuttu Scanvarm -ilmalämpöpumppu on nyt GREE Hansol. GREE, viralliselta nimeltään Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, on maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja. GREE:n virallisena maahantuojana Suomessa toimii Scanvarm Oy Ab.

GREE Electric Appliances Inc. on maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana panostanut kaiken tuotekehitysosaamisensa GREE HANSOL mallisarjan ilmalämpöpumppuihin. Tehtaan yli 70 000:sta työntekijästä 5 000 on tuotekehitysinsinöörejä, joiden tehtävä on kehittää johtavaa ilmalämpöpumpputekniikkaa kaikenlaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja kaikkiin maanosiin. Gree Hansol ilmalämpöpumpun suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Hansol mallisarjassa ovat kaikki komponentit parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UUSI MITSUBISHI LN MALLISARJA  ALK:1995,- ASENNETUNA/PERUSASENNUS

TUTUSTU TÄSTÄ 

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.


Ota yhteyttä! »

  • Daikin
  • Hitachi
  • gree
  • Scanvarm
  • Mitsubishi Electric
  • Mobair
  • Scanoffice